Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Iohannis e supărat rău

iohannis

Ion Cristoiu se intreaba ce va face mai departe presedintele Klaus Iohannis in conditiile in care Victor Ponta nu i-a urmat cererea de a demisiona.

"Vineri, 5 iunie 2015, după Declarația de presă de la Cotroceni, Klaus Iohannis a dat un interviu TVR în care ne asigura că peste o zi, două, Victor Ponta va demisiona (...) Ei bine, au trecut deja nu o zi, nu două, ci 10 zile. Victor Ponta n-a demisionat. Parlamentul nu i-a ridicat imunitatea, pentru ca președintele să-l poată suspenda. Vineri, 12 iunie 2015, Parlamentul a respins Moțiunea de cenzură.

(...) Vă amintiți secvența cu paltonul de pe aeroportul din Paris? Pentru că aghiotantul nu fusese lîngă el ca să-i ia paltonul, Klaus Iohannis și-a ieșit din sărite atît de tare c-a trîntit paltonul pe capotă în chip ostentantiv (...) Un astfel de președinte nu risca să-i ceară demisia lui Victor Ponta, dacă liderii PNL și liderii Binomului SRI-DNA nu-i garantau că Victor Ponta va demisiona în cîteva zile.

(...)

Ce face acum Klaus Iohannis? Normal ar fi să se împace cu situația. Dacă ar fi un adevărat președinte, altfel spus, dacă ar fi un veritabil Bărbat de stat, unul dintre aceia care se gîndește mai întîi la țară și apoi la vanitățile sale rănite, așa ar proceda.
Pînă la urmă, Victor Ponta va pleca de la Palatul Victoria. Important e să nu plece cu prețul unei Crize politice de proporții, care să pună la îndoială grav stabilitatea țării.

Eu însă nu cred că Klaus Iohannis e un astfel de președinte. E de presupus că s-a supărat mai rău decît în cazul cu paltonul pe slugile care i-au garantat că Victor Ponta. Slugile cu pricina se dau de ceasul morții să nu-l supere pe noul Stăpîn, obsedate cum sunt să supraviețuiască în funcții babane după plecarea Fostului.

Așa că slugile sunt în stare de orice pentru a-l debarca pe Victor Ponta.

Chiar cu prețul unor abuzuri incredibile", a scris Cristoiu pe site-ul sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.