Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: PSD are nevoie de o revoluție, ea nu poate fi făcută cu Dăncilă

www.spiritual-pakistan.org
revolutie revolution

Ion Cristoiu consideră că Viorica Dăncilă nu mai trebuie să conducă PSD după alegerile prezidențiale, indiferent de rezultat, potrivit Mediafax:

  • Dacă Viorica Dăncilă nu ia 40% de luni dimineață o debarcă.
  • Dacă ia 40% și încearcă să rămână e un dezastru. Încă o dată, PSD-ul are nevoie de o revoluție, ea nu poate fi făcută cu Viorica Dăncilă, punct. Nu poate fi făcută. Toată stima, n-are cum. Trebuie să vină unul nou, un lider cum e studentul ăsta, cineva care să… cu carismă, cu forță și să scoată PSD-ul de pe șinele astea clasice, iar face moțiune, cutare, cutare și rămânem în continuare PSD-ul din 90.
  • Dacă vreți să spun cu cea mai mare cruzime, ar fi un dezastru (dacă rămâne Dăncilă liderul PSD, n.red.). Ați observat un lucru? Ei au trecut în opoziție, bun. Ce fac ei acum, inclusiv cu doamna Dăncilă, cu moțiune, este tot clișeu. Eu am pledat pentru trecerea acestui partid în opoziție că am nevoie de o schimbare, de o revoluție în acest partid. Iar o ia de la capăt, face moțiune, cutare, bun, și? Nu e bună ea. Trebuie să vină un lider care să schimbe brusc ceva (...) paradigma, relația, cutare, cutare, cutare. Ei au rămas în continuare, am trecut în opoziție, a, foarte bine că am trecut, deci vom critica, deci vom chema, deci vom depune moțiune. Și? E același lucru. Iar ea nu e bună.

Vezi si: SURSE Turul II la PNL: Efectul Klaus Iohannis .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.