Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu se dezice de Nicuşor Dan şi o face praf pe Clotilde Armand

Nicusor Dan

Ion Cristoiu mărturiseşte pe blog că a votat cu Nicuşor Dan pentru Primăria Captialei, Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1, iar la Consiliul General şi Consiliul Sectorului 1 a votat cu PMP. A treia zi după alegeri, jurnalistul se dezice de opţiunile sale pentru cele două primării, printr-un text foarte dur la adresa lui Nicuşor Dan şi a lui Clotilde Armand.

Prima nemulţumire a lui Cristoiu faţă de Nicuşor Dan are legătură cu întârzierea liderului USB la o emisiune la B1 TV, după alegeri, ceea ce ar fi un semn de aroganţă.

"A fost pentru mine o uluire totală. La început n-am priceput de ce a venit abia la după șase minute de la începerea emisiunii, stîrnind panică. După cîteva minute de interviu am găsit explicația. Omul era deja mare, prea mare pentru o televiziune din România, prea mare cred și pentru CNN, singura televiziune care ar fi putut să-l cuprindă cît de cît fiind una interstelară. De aia a întîrziat. Să vadă ăia de la televiziunea prea strîmtă pentru el că le-a făcut un hatîr, că și-a găsit cu greu în agenda sa, dînd peste margini de activități, acum că unii îl și văd președintele României sau chiar secretar general ONU, un loc pentru acest interviu. Un Om mare, un Gigant, un Arhaghelul Mihail al luptei cu hidra partidelor politice, un Hercule, un Nabucodonosor își permite să fie așteptat de televiziuni cu masa pusă. După ce intră, strîmbînd din nas, scuipă scîrbit în farfuria cu mîncarea grijuliu pregătită de gospodina gazdă", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Vezi şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 vs. 2012 vs. 2008: Cum își împart partidele șefia județelor/ HARTĂ

Jurnalistul îl critică pe Nicuşor Dan şi pentru că s-a arătat mai degrabă preocupat de participarea USB la alegerile parlamentare decât de salvarea Bucureştilor.

Ion Cristoiu o ia la ţintă şi pe Clotilde Armand pentru atitudinea de după alegeri.

"Am votat-o pe Clotilde Armand, pentru că e franțuzoaică. După ce televiziunea Trustului de presă al SRI a dat-o primar la sectorul unu într-un sondaj în interiorul marjei de eroare, distinsa a devenit imediat româncuță. De-a noastră, din Ferentari, care-și ridică poalele imediat și se bate pe fund ca pe obraz în cearta cu vecina care vrea să-i ia bărbatul de la așternut.

A doua zi numărătoarea voturilor l-a dat pe Mihai Tudorache de la PSD cîștigător. Respectivul PSD-ist mă scîrbește de cînd s-a apucat să-l înjure pe Adrian Năstase căzut după ce pînă atunci îi legase șireturile cu limba. Dar dacă asta e numărătoarea, candidata trebuia să se mulțumească și cu locul doi. Distinsa nu numai că nu l-a acceptat, dar mai mult a ținut chiar o conferință de presă în care a declarat nici mai mult nici mai puțin decît că: „Eu am nişte competenţe pe care le pun la dispoziţia României.”

Să mori, tu! Chiar ai niște competențe pe care le pui direct la dispoziția Romîniei și nu a soțului?! La interviul cu pricina Nicușor Dan a anunțat că va contesta alegerile de la sectorul unu. Pe ce motiv? Cică în unele secții n-a avut reprezentanți pînă la capăt, pentru că aceștia au plecat la datul din fund la un concert rock. Păi ce vină avem noi că i-au plecat reprezentanții? Traian Băsescu ne-a avertizat că singura înzestrare a lui Nicușor Dan e procesomania. Viața l-a confirmat.

Bucureștiul are urgentă nevoie de instalarea noului primar și a Consiliului după pustiul de după arestarea lui Sorin Oprescu. În aceste condiții, orice plîngere în legătură cu alegerile amînă momentul în care Capitala intră sub o minimă autoritate. Acţiunea lui Nicușor Dan, singurul candidat care cere renumărarea voturilor, deși scorul obținut de partidul lui de familiuță, e un miracol, chiar dacă unii spun că e un miracol cu epoleți, risca să întîrzie revenirea Bucureștilor la normal.

Noroc că Biroul Electoral de Circumscripție i-a respins cererea aberantă. Nicușor Dan a început să salveze Bucureștiul. Intentînd un proces. Vă imaginați cîte procese va intenta de acum încolo!", mai scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.