Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici dure pentru Dragnea: Vorbele sale nu sunt altceva decât frunze în vânt

dragnea

Dupa ce Liviu Dragnea si-a anuntat duminica inscrierea in cursa pentru sefia PSD, un nou val de filiale social-democrate si-au exprimat sustinerea pentru acesta, Insa candidatura si promisiunile lui Dragnea sunt intampinate si de critici, mai ales in contextul in care azi se afla la ICCJ unde se judeca dosarul Referendumului.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca PSD are nevoie de o clarificare morala, nu de una ideologica si ca Dragnea ar trebui sa faca aceasta clarificare prin puterea exemplului si prin retragerea sprijinului politic lui Victor Ponta.

"Dl Liviu Dragnea, proaspăt lansat, ieri, în cursa pentru șefia PSD, după ce și-a eliminat, conform rețetei deja patentate de Ponta, toți potențialii contracandidați, ne vorbește despre clarificarea doctrinară a partidului și despre ceea ce reprezintă stânga în România.

PSD are nevoie nu de o clarificare ideologică, cât, mai ales, de una morală. Stânga românească e definită de ostilitatea liderilor săi față de justiție, de apetența pentru privilegii nemeritate a aleșilor, de lipsa criteriilor de integritate, de cadre, nu de resurse, de colective, nu de echipe.

Dl Liviu Dragnea nu va schimba cu nimic lucrul acesta dacă nu începe prin puterea exemplului și apoi cu schimbarea Prim-ministrului trimis în judecată.

Vorbele sale nu sunt altceva decât frunze în vânt, dacă drepturile românilor nu sunt respectate și mă refer, în principal, la votul prin corespondență pentru cetățenii care trăiesc în diaspora", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.