Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Critici pentru Dragnea și Dăncilă în CSM: Vi se pare normal ca al treilea om în stat să atragă atenția parchetului să nu treacă o anumită linie roșie?

Liviu Dragnea ICCJ

Judecătorul CSM Bogdan Mateescu a atras atenția asupra responsabilității de care ar trebui să dea dovadă politicienii atunci când se referă la justiție, dând exemplu declarațiile lui Liviu Dragnea și ale premierului Viorica Dăncilă.

"Vi se pare normal ca al treilea om in stat sa atraga atentia parchetului sa nu treaca o anumita linie rosie? Care linie rosie? Nu ar trebui sa fie mai responsabil? Oare premierul României cum poate sa isi permita sa zica ca o sentinta a instantei este vindicativă?", a spus în plen judecătorul CSM Bogdan Mateescu.

Magistratul s-a referit la declarațiile lui Liviu Dragnea referitoare la procurorii care riscă să plătească greu dacă dacu curs acestei demenței, fiind vorba despre plângerea depusă de Ludovic Orban pe numele premierului Dăncilă.

În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, este vorba despre declarațiile făcute imediat după condamnarea în primă instanță a lui Liviu Dragnea: "Decizia prin care Liviu Dragnea a fost condamnat arată că legea este în România încă sub influenţa arbitrariului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.