Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza paturilor ATI, cauzată de incompetență: 20 de paturi stau nefolosite la Lețcani, în spital plouă și sunt 13 grade

facebook Ionel Iloae
spital letcani

Criza paturilor ATI e generată de imcompetența sistemului medical din România. În timp ce tot mai multe orașe se apropie de carantinare, medicii anunță că în România nu mai există locuri la ATI. 20 de paturi din spitalul de la Lețcani stau nefolosite. În unitatea modulară plouă și sunt 13 grade, însă șeful DSU, Raed Arafat, vrea să o deschidă.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

Jurnalistul Ionel Iloae a povestit pe Facebook ce a găsit la deja celebrul spitalul modular din Lețcani. ”Am fost astăzi la Lețcani. Dimineață, pe ploaie, dar curios Din păcate, și Costel Alexe s-a gândit că ar fi bine să vadă spitalul tot azi, și tot pe la ora 9. Așadar, nu am avut cu cine vorbi, doar mi-am băgat și eu nasul prin containerele de acolo. Cred că e bine să definim termenii cu care operăm. Chestia aia de la Lețcani poate fi numită oricum, dar nu spital. Sunt containere cu aparatură medicală în ele, nu spital. Cert este că dr. Roșu, directorul de la Infecțioase și cel care are „spitalul” în administrare, i-a explicat lui Costel Alexe că nu există niciun pat operațional și că temperatura în saloane e între 14 și 17 grade Celsius.

Ar fi, teoretic, 20 de paturi ATI într-un modul iar alte 20 într-un modul fără sas (acea ușă glisantă care separă zona de acces de salon), dar nici ele nu pot fi folosite după standarde. Ce am mai văzut? Că plouă! Plouă și în spital, nu doar afară. Despre problemele legate de rețeaua electrică și de evacuarea apelor uzate nu pot spune nimic. Cert este că foarte multă aparatură medicală stă nefolosită. Ca să rezum, totul e o bătaie de joc inimaginabilă care a costat 11-12 milioane de euro. Pun și câteva poze, ca să vă delectați.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.