Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Croatul Antonio Jakolis vrea să plece de la FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Antonio Jakolis (26 de ani) vrea să plece cu orice preţ de la FCSB. Croatul s-a săturat de modul în care este tratat. Nu a primit prea multe şanse, a fost împrumutat în Cipru, iar acum vrea să-şi găsească un nou angajament.

Dacă în mandatul lui Nicolae Dică totul era pus la punct, iar mijlocaşul a primit acceptul să-şi caute o nouă echipă, acum situaţia s-a schimbat. Mihai Teja vrea să-l ia pe Jakolis în cantonamentele de pregătire din iarnă şi să îi acorde o şansă dacă îl va impresiona. Croatul a aflat de intenţia noului antrenor, dar nu s-a răzgândit. Digi Sport anunţă că Jakolis îşi doreşte să ajungă la o echipă care să-i dea mai multe şanse. De altfel, acest aspect era menţionat şi de Dragoş Boboc, impresarul lui Jakolis, cu puţin timp înaintea demiterii lui Dică. "Vom vedea în această perioadă ce-i putem găsi. El e nemuţumit pentru că nu i s-au acordat şanse. Oferte sunt, discuţii sunt".

Jakolis a prins în acest sezon 13 meciuri la FCSB. Ultima apariţie a fost bifată în meciul cu Viitorul din campionat (10 decembrie), când a fost introdus în ultimele 7 minute. În stagiunea precedentă, croatul a fost împrumutat la Apollon Limassol, unde a impresionat. A prins 43 de meciuri şi a contribuit cu 5 goluri şi 15 pase decisive.

Echipa cipriotă este una dintre posibilele variante al lui Jakolis. După expirarea împrumutului s-a vorbit despre o eventuală trecere definitivă la Apollon, dar Gigi Becali a cerut o sumă prea mare pe el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.