Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua a refuzat proiectul propus de Nana Falemi: 'Cei de la CSA nu şi-au propus să facă performanţă, asta e'

csasteaua.ro
CSA Steaua

CSA Steaua a ratat, din nou, promovarea în Liga 3, dar Nana Falemi surprinde şi spune că se aştepta la un eşec de acest tip. Fostul fotbalist a declarat că, deşi echipa era favorită la promovare, modul în care se face treaba în interiorul echipei s-a văzut, potrivit Mediafax.

Chiar dacă la nivel verbal erau anunţate proiecte grandioase care să o aducă pe Steaua în lumea bună a fotbalului românesc, faptele nu au dovedit nimic. Falemi a povestit un episod din urmă cu aproximativ 2 ani, când proiectul se punea pe picioare. A venit cu o idee clară, promovarea tinerilor din centrele CSA, dar a fost refuzat. Marius Lăcătuş s-a numărat printre cei care au spus ”nu”. ”Cei de la CSA nu şi-au propus să facă performanţă, asta e. Acestea sunt cauzele eşecului. Eu, când mi-am depus proiectul la Steaua nu voiam doar să fiu antrenor. Mi-am dorit să formăm o echipă, să creştem juniorii şi echipa de seniori, iar astfel să promovăm în Liga 1. Gândul meu nu era să cumpărăm o echipă şi să o înscriem în Liga 4, să începem de atunci promovararea. Voiam să jucăm cu juniori de 15-16 ani, iar după 3-4 ani, când ajungeau pe la 18 ani, să ne înscriem în Liga 4 şi să promovăm.

Ei s-au mişcat repede, au cumpărat o echipă şi au încercat promovarea de la bun început”, a precizat Falemi la ProSport Live, care a dezvăluit că avea o idee clară cu privire la investitorii privaţi care ar fi venit la CSA. ”Eu am zis că vin la Steaua fără salariu. Dacă reuşeam să atrag finanţări, era uşor. Eu îmi plăteam singur salariul şi aduceam şi bani la club. Cei din conducerea CSA nu au vrut. Dl. Petrea nu a vrut, dl. Talpan acceptase. Mai erau şi alţi domni care doreau, mai ales de la centrul de copii şi juniori. Mă cunoşteau de mic, îşi doreau să vin. Am zis că aduc bani din sponsorizări, dar nu au vrut.

Citește și: Vasile Miriuţă ar fi semnat cu formaţia maghiară Kisvarda

Nici Petrea, dar nici Lăcătuş nu a vrut. Pentru mine a fost clar. Dacă refuză munca, nu vor performanţă. Asta e. Ştiam că o să se întâmple asta. Ştiam că nu va ieşi ceva serios acolo”, a încheiat Falemi.

Lider în Liga 4 pe tot parcursul sezonului, Steaua a ratat promovarea după ultima partidă din play-off, cu Carmen Bucureşti. Echipa antrenată de Daniel Iftodi a câştigat cu 1-0, printr-un autogol al ”militarilor”, şi va juca barajul de promovare în Liga 3 cu Ulmu, reprezentanta judeţului Călăraşi.

Steaua s-a impus cu 5-1 în faţa lui Dinamo în play-off, iar în al doilea meci au câştigat cu Progresul 2005 Bucureşti, scor 2-0, cu două goluri marcate pe finalul partidei. Carmen Bucureşti nu a pierdut niciun meci în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.