Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă ar fi semnat cu formaţia maghiară Kisvarda

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Vasile Miriuţă ar fi semnat cu formaţia maghiară Kisvarda, anunţă transilvaniareporter.ro. Din câte se pare, contractul s-a parafat în cursul acestei săptămâni, înaintea barajului pe care FC Hermannstadt trebuie să îl susţină în faţa lui U Cluj, potrivit Mediafax.

Miriuţă şi-a exprimat nemulţumirile şi după ultima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano, când a învins Dunărea Călăraşi, la ultima fază, şi a a ajuns astfel la meciul de rămânere în prima ligă, împotriva echipei cu U Cluj. ”Multă lume nu ştie. Ai condiţii de liga a patra şi vrei să rămâi în Liga 1. E o minune că mai jucăm încă barajul. Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. U Cluj e o echipă cu tradiţie, chiar am mulţi prieteni la U. Le-am şi zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Vor fi două meciuri extraordinar de grele”, spunea Miriuţă, după partida cu trupa lui Dan Alexa.

Citește și: Cornel Dinu, după meciul României cu Norvegia: Folosirea acestor jucători te duce cu gândul că diavoliţa îşi bagă coada şi la selecţia echipei naționale

Kisvarda a terminat pe locul 9 campionatul, la 4 puncte de ultimul loc care duce în liga a doua. La gruparea maghiară sunt legitimați 4 jucători români, Mihai Mincă, Gicu Grozav și Sergiu Negruț. În momentul de față, Kisvarda este antrenată de Dajka Laszlo, care a preluat conducerea băncii tehnice la începutul stagiunii recent încheiate. Potrivit Transfermarkt, înțelegerea este scadentă pe 30 iunie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.