Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSC 1599 Șelimbăr încheie anul ca lider în Liga 2

CSC 1599 Şelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr este lider în Liga 2, după ultimul meci al anului, informează FRF. Șelimbăr are 32 de puncte și este urmată în clasament de Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia.

Confruntarea dintre Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna din ultima etapă din 2023 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, potrivit mediafax.

În urma acestei remize, cele două formații au ratat șansa de a încheia anul pe un loc de play-off.

Conform frf.ro, primele șase formații la final de 2023 sunt: CSC 1599 Șelimbăr (32p), Corvinul Hunedoara (31p), Unirea Slobozia (31p), CS Mioveni (26p), Gloria Buzău (25p) și Viitorul Pandurii (23p).

Ocupantele locurilor doi și trei, Corvinul Hunedoara, respectiv Unirea Slobozia, și-au câștigat meciurile din această rundă, hunedorenii trecând cu 1-0 în deplasare de CSA Steaua, în timp ce ialomițenii s-au impus pe teren propriu în fața Ceahlăului, scor 2-1, profitând astfel de pasul greșit făcut de sibieni care au remizat pe propriul teren cu CSM Reșița, scor 2-2, în meciul de deschidere al rundei.

FC Argeș încheie anul 2023 cu o victorie, 2-0, în fața celor de la CSC Dumbrăvița, iar Gloria Buzău rămâne pe loc de play-off, deși a cedat în meciul cu AFK Csikszereda de pe teren propriu, scor 0-2. Cu această victorie, ciucanii fac 22 de puncte și s-au apropiat la un singur punct de locurile de play-off.

CS Mioveni și Viitorul Pandurii s-au impus la limită în această etapă, ambele câștigând cu 1-0 partidele cu Unirea Dej, respectiv CSM Alexandria, victorii ce le asigură prezența între primele șase formații la final de 2023.

Campionatul se va relua la sfârșitul lunii februarie 2024, urmând să se dispute ultimele patru etape rămase din sezonul regular.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.