Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM București, înfrângere DRAMATICĂ în Rusia: 'Galaticele' au pierdut meciul decisiv pentru locul 2 în fața celor de la Rostov! Adversar greu în sferturi

www.gsp.ro
CSM București Rostov

Campioana en-titre a României a fost învinsă sîmbătă, în deplasare, de formaţia rusă Rostov-Don, scor 25-24 (9-12), în ultimul meci din Grupa principală I a Ligii Campionilor. Ambele echipe sunt calificate în sferturi, fază în care CSM va intra de pe locul 3, iar Rostov-Don de pe poziţia a doua a grupei.

Pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 6 goluri, Mehmedovici 5, Jurtovici 4, Gullden 3, Manea 3, Niombla 1, Hagman 1, Frafjord 1,  iar de la Rostov s-au remarcat Dembele şi Managarova, cu câte 4 reuşite.

CSM Bucureşti încheie pe locul 3, cu 13 puncte, iar Rostov este lider temporar, cu 15 puncte.

Celelalte două partide ale ultimei etape din Grupa I se joacă tot sâmbătă, Gyor – Krim şi FCM – Nykobing, rezultatele urmând a stabili ierarhia finală şi tabloul pentru sferturi, fază în care CSM Bucureşti este calificată de două etape.

Citește și: SCM Craiova scrie ISTORIE în handbal: A întors meciul cu Lada Togliatti și s-a calificat în semifinalele Cupei EHF

CSM Bucureşti a obţinut anterior următoarele rezultate în grupa I: 28-22 şi 24-28 cu Gyor, 31-26 şi 29-24 cu FC Midtjylland şi 22-22 cu Rostov-Don.

Din grupa principală II fac parte echipele HC Vardar (16 puncte), FTC Budapesta (12), Metz Handball (12), Buducnost (8), deja calificate în sferturi, Thuringer HC (4) şi SG BBM Bietigheim (2), iar ultimele partide vor avea loc duminică.

După disputarea meciurilor din grupele principale, primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală, fază în care vor juca încrucişat, în sistemul ”1 cu 4 şi 2-3” (6-8 aprilie turul şi 13-15 aprilie returul). Câştigătoarele din sferturi se vor califica la Turneul Final Four, care va avea loc la Budapesta, în 12 şi 13 mai.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

În 2016, CSM Bucureşti a cucerit trofeul, iar anul trecut a încheiat cu medaliile de bronz.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este campioana Ungariei, Gyor ETO, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.