Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCM Craiova scrie ISTORIE în handbal: A întors meciul cu Lada Togliatti și s-a calificat în semifinalele Cupei EHF

www.agerpres.ro
SCM Craiova handbal

SCM Craiova scrie istorie în handbal! Oltencele le-au învins pe vedetele de la CSM București în campionat în cursul săptămâii, iar azi au reuşit o calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei EHF.

În Rusia, cu puternica echipă Lada Togliatti, SCM Craiova a jucat impecabil. După 23-25 în turul de la Craiova, oltencele au revenit extraordinar şi au reuşit să se impună pe terenul celor de la Lada Togliatti cu 26-23, după 14-8 la pauză.

Citește și: Gest frumos făcut de McDonald’s: De ce a întors celebrul arc “M”

Principalele marcatoare pentru SCM Craiova au fost Elisei Ardean 9 goluri şi Florianu 6, iar de la Lada s-au remarcat Dmitrieva şi Novoselova, cu câte 4 reuşite.

Tot pentru un loc în semifinale va lupta, duminică, în deplasare, formaţia HC Zalău, cu echipa Kastamonu (Turcia). În tur, HC Zalău a câştigat cu scorul de 29-28, iar antrenorul Gheorghe Tadici a primit cartonaş roşu pentru proteste la adresa arbitrajului, fiind suspendat ulterior de EHF pentru două etape, astfel că nu va putea sta pe banca tehnică în manşa retur.

Citește și: O cântăreață cunoscută din România a lucrat pentru Andra: Ce job a avut și ce a zis despre vedetă

Câştigătoarea din această dublă se va duela în semifinale chiar cu SCM Craiova, meciurile fiind programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în grupa I principală a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti.

Citește și: Doar în România este posibil! A patra secțiune dintr-o importantă autostradă va fi construită în 60 de luni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.