Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a anunţat transferul jucătoarei daneze Emma Friis

Wikipedia
csm bucuresti

Clubul de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul danezei Emma Friis (24 de ani), jucătoare care va evolua la gruparea din Capitală începând cu vara anului viitor.

"Clubul Sportiv Municipal Bucureşti o va avea din vară în lot pe daneza Emma Friis, de la Ikast, desemnată de EHF cea mai bună extremă stânga a sezonului 2022-2023. Cea mai bună jucătoare a Final Four-ului EHF European League 2022-2023, cu 11 goluri din 12 aruncări în finala câştigată de echipa sa. Cea mai bună extremă stânga desemnată de EHF în sezonul precedent şi cea mai bună de la Campionatul European din 2022, la care a luat argintul cu Danemarca. Un început foarte bun de Liga Campionilor, cu 33 de goluri în 6 meciuri, cu un procentaj de 76,7%, a treia în topul eficienţei dintre primele 20 de marcatoare ale competiţiei. Acestea sunt doar câteva dintre performanţele Emmei Friis, jucătoarea de 24 de ani care se va alătura la vară lotului lui CSM Bucureşti. Daneza de 1,62 metri care sfidează gravitaţia cu zboruri de pe extrema stângă a semicercului şi şuturi care exasperează portarii adverşi", se menţionează pe site-ul citat, potrivit Agerpres.

Jucătoarea care în prezent este legitimată la gruparea Herning-Ikast Handbold din Danemarca a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare să evolueze pentru gruparea bucureşteană.

"Abia aştept să mă alătur clubului CSM Bucureşti din sezonul viitor. Este un club cu ambiţii mari şi care joacă la nivel înalt atât în campionatul intern, cât şi în Liga Campionilor, aşa că sunt foarte motivată să fac parte din acest proiect", a spus Emma Friis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.