Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a dat lovitura: Contract de sponsorizare de sute de mii de euro

facebook.com
CSM Bucureşti sponsor

CSM Bucuresti a dat o lovitura de senzatie pentru sportul romanesc, reusind sa atraga un contract de sponsorizare urias. Echipa feminina de handbal din Capitala va primi in sezonul 2016 nu mai putin de 400 de mii de euro din partea celui mai nou sponsor al ei, potrivit unui anunt oficial al clubului.

"Am reusit sa atragem un sponsor foarte puternic, Electromontaj, care ne ofera 400.000 de euro pentru 2016. Este inca un pas facut de clubul nostru in a incerca sa atargem cat mai multi sponsori din mediul privat. Un mare merit ii revine fostului director general, Constantin Caliman", a declarat Bogdan Vasiliu, presedintele CSM Bucuresti, conform ProSport.

Formatia bucuresteana primeste alti 250 de mii de euro din partea unui alt sponsor, insa beneficiaza si de o finantare consistenta din partea autoritatilor locale. Avand un buget fara egal in handbalul romanesc, CSM isi propune sa faca performanta in Europa. Comparativ, Steaua, campioana Romaniei la fotbal, primeste 500.000 de euro pe an din partea sponsorului principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.