Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM București, campioana la handbal feminin, devine noul lider al Ligii Naționale

csm bucuresti

Campioana CSM Bucureşti este noul lider al Ligii Naţionale, după ce a învins Dacia Mioveni în meci restant, iar SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut meciul din etapa a VII-a, cu vicecampioana Rapid Bucureşti.

Două partide s-au jucat miercuri, ambele cu implicaţii la vârful clasamentului, între CSM Bucureşti – Dacia Mioveni 37-21, restanţă din etapa a VI-a, şi SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid Bucureşti 32-33, în devans la etapa a VII-a, conform news.ro.

În urma victoriei cu Dacia Mioveni, coroborată cu cea a Rapidului la Râmnicu Vâlcea, campioana CSM Bucureşti trece pe prima poziţie a clasamentului, cu 18 puncte, fiind singura echipă neînvinsă din Liga Naţională şi un meci mai puţin disputat.

Pe locul 2 a coborât SCM Râmnicu Vâlcea, cu 16 puncte, din şapte partide, urmată de Dunărea Brăila, 13 puncte (6 meciuri).

Vineri se joacă Gloria Bistriţa – Minaur Baia Mare, pentru un debut al antrenorului naţionalei, Florentin Pera, pe banca tehnică a gazdelor, iar etapa a VII-a mai programează sâmbătă partidele dintre CSM Tg. Jiu – HC Zalău, Ştiinţa Bucureşti – Măgura Cisnădie, Dacia Mioveni – Corona Braşov, Gloria Buzău – SCM Craiova.

 

Ultimul meci al etapei va avea loc în 25 octombrie, între Dunărea Brăila – CSM Bucureşti.

La finalul săptămânii, campioana CSM Bucureşti şi vicecampioana Rapid Bucureşti revin în partidele din Liga Campionilor, întreruptă pentru disputele din preliminariile CE2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.