Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM l-ar da pe Tăriceanu pe mâna Inspecţiei Judiciare

tariceanu-stiripesurse.ro

Judecatorul Horatius Dumbrava a sustinut joi, în Plenul CSM, ca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, referitoare la 'republica procurorilor'.

În debutul sedintei, Dumbrava a cerut suplimentarea ordinii de zi pentru discutarea afirmatiilor facute de presedintele Senatului.

'A fost declaratia domnului presedinte al Senatului României, care solicita CSM-ului sa sesizeze Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile presedintelui României, domnul Klaus Iohannis, si declaratiile procurorului general legate de ridicarea imunitatii parlamentare a senatorului Varujan Vosganian. Cred ca putem analiza acum, în plen, daca sesizam sau nu Inspectia Judiciara si în acelasi context as considera ca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile domnului presedinte al Senatului, care are totusi gravitate prin ceea ce spune. Dumnealui spune ca traim în republica procurorilor, ca justitia se imixtioneaza în activitatea Guvernului', a afirmat Dumbrava.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.