Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele CEV Cup şi va întâlni Volei Alba Blaj

ziaruldesport.ro
volei feminin

Vicecampioana României la volei feminin CSM Târgovişte a învins joi, în deplasare, formaţia elenă Olympiakos Pireu, scor 3-1, în manşa retur din sferturile CEV Cup şi s-a calificat în semifinale. În penultimul act se va duela cu campioana României, Volei Alba Blaj.

Scorul pe seturi a fost 26-24, 25-13, 19-25, 25-16.

În tur, vicecampioana României s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi a fost 25-19, 23-25, 18-25, 25-17, 15-9, iar cu dubla victorie ajunge în semifinalele competiţiei, scrie news.ro.

CSM Târgovişte a ajuns în sferturile de finală după ce a încheiat pe locul 3 în grupa E a Ligii Campionilor, în care a obţinut rezultatele: 0-3 şi 0-3 cu Eczacibaşi Istanbul, 0-3 şi 2-3 cu Chemik Police, 3-0 şi 3-0 cu Maritza Plovdiv.

În semifinalele Cupei CEV s-a calificat încă de miercuri campioana Volei Alba Blaj, iar celelalte două semifinaliste sunt Savino del Bene Scandici şi Thy Istanbul. Adversara Volei Alba Blaj, în dubla manşă din semifinale, din 14/15 şi 21/22 martie va fi formaţia CSM Târgovişte.

România mai este reprezentată în finala Challenge Cup de formaţia CSM Lugoj, care se va duela în 15 şi 22 martie cu formaţia Reale Mutua Fenera Chieri, pentru trofeu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.