Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Craiova l-a adus pe portughezul Andre Santos

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

CSU Craiova a anunţat, miercuri, semnarea unui contract valabil până la finalul sezonului competiţional cu Andre Filipe Bernardes Santos, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Născut în data de 2 martie 1989, în localitatea portugheză Sobreiro Curvo, mijlocaşul are 1,80 metri înălţime şi este fotbalist de picior drept. Andre Santos a petrecut tot junioratul la Sporting Lisabona (perioada 2002 – 2008), echipă la care a jucat în cele mai multe meciuri: 67, dintre care 19 în UEFA Europa League.

Ulterior, el a fost împrumutat, pe rând, la Fatima şi Leiria. A fost împrumutat de Sporting şi în Spania, la Deportivo De La Coruna (15 meciuri), apoi a fost transferat la Vitoria Guimaraes (35 de meciuri). A mai jucat în Turcia la Balikesirspor (11 meciuri) şi în Franţa la FC Metz (30 de meciuri). În actualul sezon competiţional, la formaţia portugheză FC Arouca, a jucat în 21 de partide şi a izbutit să ofere o pasă decisivă.

Santos are, de asemenea, multe prezenţe şi în cadrul selecţionatelor Portugaliei (Under-18, Under-19 şi Under-21). A debutat în naţionala mare în data de 29 martie 2011, într-un amical cu Finlanda, câştigat de portughezi cu scorul de 2-0. Noul mijlocaş al Craiovei a mai evoluat, de asemenea, în amicalul contra selecţionatei din Luxemburg, punând umărul la victoria cu 5-0 a ţării sale, alături de Cristiano Ronaldo. Santos este al doilea jucător transferat în această săptămână de CSU Craiova, după Florin Gardoş, care a fost împrumutat de la Southampton, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.