Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU l-a angajat pe italianul Mangia şi a dat afară patru jucători

gsp.ro
CSU Craiova

CSU va fi antrenata de italianul Devis Mangia in sezonul viitor. Acesta a confirmat ca va prelua echipa si a vorbit despre planurile sale in Romania.

Mangia spune ca este foarte fericit ca a primit aceasta sansa si ca asteapta cu nerabdare sa antreneze pe noul stadion din Banie, un stadion "care arata ca Allianz Arena", dupa cum spune el. "Sunt fericit ca mi s-a oferit aceasta sansa si pe aceasta cale tin sa multumesc presedintelui si celor din conducere ca m-au ales. Sper ca prin munca mea sa le rasplatesc increderea oferita", a spus Mangia pentru ProSport.

Mangia a spus ca a mai lucrat cu Adrian Stoian, Bogdan Mitrea si Alex Pena si ca stie destul de multe despre Romania, acesta vizitand deja Bucurestiul si Craiova. Devis Mangia a spus ca este incantat sa lucreze cu un colectiv tanar, acesta fiind un antrenor care prefera fotbalistii care isi doresc sa ajunga la performanta.

Pe de alta parte, Devis Mangia nu va avea sansa se lucreze cu patru jucatori din lotul actual al Craiovei. Digisport noteaza ca oltenii au decis sa renunte la Nusmir Fajic (atacant), Alexandre Jean-Luc Barthe (fundas), Bogdan Bucurica (fundas) si Pedro Mingote (portar), cu totii sositi in iarna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.