Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP analizează la SÂNGE intervenţia în forţă a Gabrielei Firea: 'CÂŞTIGĂ capital politic în raport cu Dragnea și Tudose...'

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, reacția Gabrielei Firea la scandalul din PSD. Aceasta afirmase că șeful partidului, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose au greșit deopotrivă și le-a cerut să încheie disputele politice imediat.

Citeşte şi: Un lider PSD iese la înaintare cu o ipoteză NEAŞTEPTATĂ: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

„Este o reacție vicleană a doamnei Firea, care a simțit momentul și profită de el. Pentru că au reușit, prin această încăierare, Dragnea și Tudose să enerveze mulți lideri de partid, dânsa îi trage de urechi pe amândoi: trebuie să încetați acum, ați greșit amândoi. Îi somează, pur și simplu, în felul acesta câștigând capital politic în raport cu ambii lideri PSD”, a spus jurnalistul.

„Ea apare în situația asta că persoana responsabilă, matură politic, care militează pentru unitatea și stabilitatea partidului, în vreme ce acești doi lideri au dus lucrurile într-o zonă de bâlci și de instabilitate inacceptabilă. E o mișcare politică cu câștig de imagine a doamnei Firea”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Primarul Capitalei afirmă că „cei doi lideri, președintele și premierul, au obligația de a înceta imediat disputele politice!”

„Au greșit amândoi. Acum trebuie să îndrepte lucrurile. Amândoi!  A fost o greșeală lipsa consultării cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu și Tudose. O analiză democratică reală, în forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele două crize politice. De cealaltă parte, premierul a știut când a fost numit care era structura guvernului. Dacă nu-i plăcea „Trabantul”, cum îl numește acum, nu trebuia să se suie în el. Eu cred că a fost o „Dacie”, de-a noastră, care în 2017 a luat primul loc în Europa în competiția creșterii economice. Și nu ar trebui să ne batem joc de acest rezultat, pentru că românii așteaptă foarte mult de la noi”, a adaugat ea.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu vine cu veşti proaste pentru Carmen Dan: Ce soluţie vede pentru diminuarea tensiunilor din PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.