Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, atac DUR la PSD în scandalul iscat de Șerban Nicolae: 'Opiniile sale sunt împărtășite de conducerea partidului, inclusiv de Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Cristian Tudor Popescu cree că PSD nu va lua nicio măsură împotriva lui Șerban Nicolae, după ce social-democratul a jignit-o pe USR-ista Cosette Chichirău.

"Andreea Esca: Pentru că ați spus de Șerban Nicolae, credeți că se va lua vreo măsură împotriva lui, după scena de ieri? Adică la nivelul partidului.

CTP: “La nivelul partidului? Nici vorbă. Opiniile domnului Nicolae sunt împărtășite de întreaga conducere a PSD. Esența a ceea ce spune, fondul a ceea ce spune este împărtășit de domnul Dragnea și conducerea partidului, care nici măcar nu o să-l mustre pe domnul acesta, pentru limbaj, pentru că face un bun serviciu partidului. Lovește în felul acesta în dușmanii partidului.

Citește și: CTP îi DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea și Tăriceanu, după scandalul din Parlament: 'Nu văd cum va putea fi oprit ce se întâmplă'! Comparații explozive

De asemenea, domnul acela, Bacalbașa, l-ați văzut? Dacă ar avea la dispoziție, unul dintre aceștia, dacă s-ar putea să dea ordin, cum era atunci cei din diviza sovietizată Tudor Vladimirescu, în jurul Palatului Regal. Dacă ar avea posibilitatea acum asta ar face, după cantitatea de ură pe care o revarsă. Și, vedeți, similitudinea de situații.

Este vorba despre legile justiției, de împingerea acestor modificări la legile justiției, care nu au fost pomenite în niciun fel în campania electorală de către actualul partid de guvernământ. Nu s-a spus atunci că încercăm să îngenunchem justiția în halul acesta, că poate oamenii votau altfel. Așa cum nu se făcea referendum atunci pentru a fi înlăturat sau nu regele, acum nu se face o consultare a oamenilor, ca să vadă dacă într-adevăr asta își doresc. Credeți că asta își doresc românii, asta e problema românilor acum, statul să fie obligat, recte Ministerul de Finanțe, să se îndrepte împotriva magistratului cu acțiune în justiție pentru despăgubiri, dacă acesta comite o greșeală în procesul judiciar? Asta era problema?

Citește și: STENOGRAMĂ - Tăriceanu dezvăluie ce a discutat cu Rex Tillerson, în spatele ușilor închise

Sunt atâtea probleme legate de inflație, iată, de prețuri, tot ce explodează acum în jurul nostru, de ce se întâmplă în sistemul sanitar. Mor oamenii cu zile în spitale.. Și care este prioritatea zero în aceste condiții pentru PSD, Dragnea și Tăriceanu? Care este? Să pună pistolul pe masă, să distrugă statul de drept în România, adică exact ce au făcut atunci Groza și Dej”.", a fost dialogul dintre Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu din timpul emisiunii "Esca și Escu" de pe Stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.