Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție ACIDĂ la adresa lui Dragnea, după controlul ANAF la Rise Project: 'JUPÂN de județ'

ctp

Cristian Tudor Popescu a criticat dur descinderea reprezentanților ANAF în redacția Rise Project. Controlul a venit după ce jurnaliștii au anunțat că sunt în posesia unui raport secret al fostei "Doi și-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne, din care ar rezulta indubitabil legăturile șefului PSD, Liviu Dragnea, cu SC Tel Drum SA.

Cristian Tudor Popescu a reamintit că, în alt caz, șefa DNA este acuzată de politicieni și "inși din media” că ar fi presat stalinist procurorii să facă anumie dosare.

Citește și: Preşedintele Uniunii Judecătorilor descifrează mesajul lui Klemm despre Kovesi: 'Este o mare problemă'

"Dacă acolo e stalinism, atunci năvala asta ANAF - al cărui vicepreședinte, domnul Tunaru Florin, este trezorier PSD Teleorman și asociat al domnului Dragnea – cum s-a putea numi? Mai ales că jurnaliștii de la Rise Project au publicat și un material despre afacerile din Brazilia ale domnului Dragnea”, a spus jurnalistul.

"Să faci așa ceva când, în mod clar, era vorba acum de șeful PSD... stilul acțiunii este de jupân de județ. Așa cum am spus de atâtea ori despre domnul Dragnea, asta este principala sa caracteristică: toate acțiunile sunt de mafie județeană”, a adăugat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește și: Lider PSD, declaraţie neaşteptată: 'Autostrăzile pot să mai aştepte'

Liviu Dragnea susține, într-un comunicat, că nu are nicio legătură cu acestă acțiune. "Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă. Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project”, mai spune Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.