Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a EXPLODAT la adresa lui Năsui: Tenacitatea cu care a vrut să înfigă o SECURISTĂ la Economie, ULUITOARE

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a izbucnit la adresa ministrului Economiei, Claudiu Năsui, în scandalul IMM-urilor. CTP spune că Năsui nu e de încredere și amintește de scandalul numirii a Economie a unei directoare acuzată că a colaborat cu Securitatea.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

„Domnul Năsui, ne amintim că recent a ținut gaia-mațu, cu o obstinație demnă de o cauză mai bună, a ținut să o numească pe o doamnă de la Ministerul de Finanțe, director pe-acolo, s-o numească în Ministerul Economiei. Uluitoare este încăpățânarea acestui domn ministru, tenacitatea cu care a ținut neapărat s-o înfigă în post, în conducerea Ministerului Economiei pe acea doamnă. Cu toate că pe ea a refuzat-o însuși premierul – la o primă încercare de numire care depindea de premierul Cîțu, de director general, a refuzat-o, a zis Nu, domne, nu mi-o pui p-asta acolo. Ei, domnul Năsui a continuat, a ajuns să spună – domne, e uluitor – O s-o pun director adjunct, ca să nu mai depindă de premier.

Spune domnul Năsui că nu o cunoaște, dar i-a fost recomandată și că are un CV foarte bun, are un trecut profesional foarte bun. Însă în trecutul profesional al acestei doamne se află și turnătoria la Securitate. Să fie foarte clar, ce se judecă la Curtea de Apel în clipa de față nu e turnătoria, este poliția politică făcută sau nu de această doamnă prin turnătoriile pe care le-a făcut – e indubitabil, pentru că ele există, sunt înregistrate, sunt la CNSAS și sunt clar punere în situații periculoase, dificile a unor concetățeni ai ei, despre care vorbea Securității că au de gând să plece din țară, că nu agreează regimul și vorbesc împotriva lui...”, a declarat Cristian Tudor Popescu vineri seară, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.