Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, atac devastator la adresa unei rivale a Simonei Halep: 'O ţopârlancă umflată în pipotă'

ctp cristian tudor popescu

Mihaela Buzărnescu a reuşit o victorie de senzaţie în faţa letonei Jelena Ostapenko, scor 6-1, 6-3, miercuri seara, în runda a doua a turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.113.000 dolari, şi s-a calificat în optimile de finală. Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe letona care anul trecut se impunea la Roland Garros.

Jelena Ostapenko şi-a creat o serie de contestatari graţie atitudinii sale. Printre ei se numără şi reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu, care şi în trecut a criticat-o pe sportiva baltică pentru derapajele avute. Acum, după ce Mihaela i-a aplicat o corecţie severă Alonei, CTP şi-a expus opinia.

Citește și: Simona Halep a jucat la două capete: Cu ce brand uriaș a fost în negocieri avansate, înainte să semneze cu Nike

"Vă mărturisesc că fiecare înfrângere încasată de țopârlanca umflată în pipotă Ostapenko (și-a făcut și acum numărul, jignind prostește arbitrul), sunt și eu om, mă bucură. Cu atât mai mult mi-a crescut inima văzând ce corecție meseriașă, rece și strivitoare i-a aplicat Buzz a noastră. A fost întâlnirea a două destine: Mihaela Buzărnescu a avut până de curând, la 29 de ani, în ciuda talentului și muncii susținute, din pricina accidentărilor nenumărate și neșansei, un parcurs în tenis mult sub valoarea pe care, iată, e capabilă s-o arate. Răzgâiata Ostapenko a cunoscut gloria câștigării Roland Garrosului la 20 de ani, mulțumită conjuncturii și norocului - o victorie cu care nu face decât să se spele pe cap. Am sentimentul că în lumea asta se mai face și dreptate, e adevărat, la Doha, nu în România!", a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit Digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.