Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP desființează cuplul Olguța-Manda: 'E prima grijă a ariviștilor, să pară aristocrați. Ei sunt acum întemeietori de dinastie. Aici e peste Caragiale'

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat respingerea Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru. Jurnalistul a vorbit și despre casa cumpărată de Vasilescu și Claudiu Manda.

Citește și: Când uiţi că eşti judecător: Preşedintele Asociaţiei 'Forumul Judecătorilor' semnează un comunicat cât o abatere disciplinară

„Mie mi se pare că este profund nedrept. Există în acest guvern vreo persoană care să fie pregătită, care să răspundă comportamental, funcției de ministru, în cap cu funcția de prim-ministru? Șase dintre ele au ajuns unde sunt acum cu aprobarea d-lui Iohannis, i-a pus în funcții la remaniere, i-a considerat buni în funcție, pe alde Bădălău și compania. În schimb, doamna nu e bună. Este nedrept, pentru că d-na Olguța Vasilescu e de o perfidie, de o ticăloșie mult mai rafinată decât d-na Dăncilă. E nedrept să nu stea și ea pe același scaun”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul DIGI24.

„Este un conac vechi de 100 de ani, pe care sunt multe litigii. Proprietarii aceștia provin din zecile de ani, din secolul care a trecut, de când a fost făcută casa. Și d-na Vasilescu și dl Manda vin și spun: n-am reușit să-l dăm afară pe proprietar”.

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre o copie după Rubens, expusă în acest conac. „E prima grijă a ariviștilor, să pară aristocrați. Nu puteau de banii ăștia să-și ia un penthouse, o vilă nouă? Nu, au vrut o casă cu pedigree, pentru că ei sunt acum întemeietori de dinastie”, a spus jurnalistul. „E același mecanism care a făcut-o pe d-na Dăncilă să dea o chiflă și o proteină în Sala Tronului. Cu ce plătesc casa? Aici e peste Caragiale. Cică s-au împrumutat, au și credite pentru casă, și speră să plătească cu banii de la nuntă. Așa ne-a spus dl Manda. Am citit de vreo 3 ori, nu-mi venea să cred”, a conchis CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.