Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Absurditatea perfectă. Dăncilă sictirește UE

CTP

Cristian Tudor Popescu a apreciat, duminică, la Digi24, că anunțul premierului Viorica Dăncilă privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim reprezintă „absurditatea perfectă” și că decizia este o încercare a Guvernului de a „câștiga bunăvoința” americanilor față de modificările în domeniul justiției

„Declaratia incepe cu o fractura logica deschisa. doamna premier anunta ca va muta ambasada dupa finalizarea raportului tehnic al MAE. Pai acel raport poate sa conduca si la ideea neschimbarii locului ambasadei. Logic, da? De aceea se face un raport tehnic, el poate sa indice finalmente mutarea sau nemutarea. Or, doamna spune ca indata ce se finalizeaza raportul, mutam ambasada. Atunci de ce s-a mai facut acest raport, aceasta cercetare tehnica? Deci, absurditatea perfecta”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Este o incercare disperata de a schimba atitudinea Departamentului de Stat al SUA fata de politica pe justitie a puterii din Romania, a lui Dragnea si Tariceanu si a Guvernului. Departamentul de stat a respins cu fermitate, de fiecare data, toate masurile distructive la adresa justitiei pe care le-au luat Guvernul si majoritatea parlamentara PSD-ALDE si este o incercare de a castiga bunavointa cu pretul unei noi declaratii agresive la adresa Uniunii Europene care nu este de acord cu mutarea ambasadei. Din pozitia de presedinte al Consiliului UE, aceasta doamna mai sictireste o data Uniunea Europeana. Evident ca nu o face din proprie initiativa, face ce i s-a dictat”, a adăugat acesta.

Citește și: Viorica Dăncilă, anunț de ULTIMĂ ORĂ din SUA: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim (VIDEO) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.