Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre pericolul care vine din SUA: '2024 e mâine și vine din nou Trump. Combinația Putin-Trump. Atunci o să vedem!'

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu spune că situația actuală și crizele multiple cu care se confruntă lumea se vor înrăutăți în viitorul apropiat și că e posibil ca pericolul să vină și din Statele Unite, unde fostul președinte Donald Trump ar putea câștiga alegerile prezidențiale din 2024, iar republicanii alegerile intermediare din 2022 - „Atunci o să vedem! Combinația Putin-Trump!”.

„Pericolul cel mai mare, sau foarte apropiat ca importanță, nu e în Rusia, e în Statele Unite. Pentru că e o probabilitate considerabilă ca încă în această toamnă republicanii să câștige Congresul. Și 2024 e mâine și vine din nou Trump, cu republicanii. Și atunci o să vedem! Combinația Putin-Trump. Acum, cât de cât, e Biden acolo, avem aici niște soldați NATO, avem baze, avem o siguranță. Când o veni Trump cu republicanii... Pentru că asta e tendința, Biden e foarte jos în sondaje, Kamala Harris, după părerea mea, este o femeie admirabilă, dar n-o văd candidată cu șanse în 2024, n-au soluție democrații”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.