Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP dezvăluie 'secretul' din spatele contraatacului lui Iohannis și anunță marea RUPTURĂ din coaliție: 'Se dorește dictatura clasei ciorditoare'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu e de părere că președintele Klaus Iohannis își continuă campania electorală prin trimiterea pachetului Legilor Justiției la Curtea Constituțională. "Mesajul nu e pentru judecătorii CCR, e pentru noi, pentru opinia cetățenilor.", a declarat jurnalistul la Digi24.

"Când hotărăște că adversarii săi au adunat suficiente prostii și ticăloșii, iese la atac. Asa s-a întâmplat cu doamna Dăncilă, despre care știa foarte bine că este o nulitate, dar a accceptat-o ca premier... Acest pachet este o încercare de protejare a hoților de partid și de stat, așa că demersul președintelui este perfect justificat, dar face parte din această campanie electorala pe care a început-o președintele. Să vedem ce va face CCR, poate să invalideze parțial niște aspecte din legi, poate să le treacă. Ce va face, părerea mea, le va valida parțial. Toate aceste contează pentru capitalul politic pe care începe să-l acumuleze bob cu bob domnul președinte. Se gândește la imagine atacând acest pachet de legi ticălos.

Fisura se poate produce între domnul Dragnea și domnul Tăriceanu. Domnul Tăriceanu nu s-a mai repezit să spună că domnul Iohannis este trădător de țară. Este clară separarea lentă care se produce între Dragnea și Tăriceanu, având în vedere posibilitatea ca Tăriceanu să candideze la prezidențiale.

Mesajul nu e pentru judecătorii CCR, e pentru noi, pentru opinia cetățenilor. Acest mesaj către CCR, precum și cererea de demisia a doameni Dăncilă, nu se fac pentru adresanții lor, sunt făcute pentru opinia publică, care își poate forma o idee. Dacă ar trebui să mai sărbătorim 1 Mai muncitoresc cu 1 Mai ciorditoresc. Tot ce face Parlamentul majoritar PSD cu justițiai reprezintă protejarea hoților din pușcării, dar și a hoților încă liberi. Se dorește dictatura clasei ciorditoare", a declarat CTP la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.