Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP dezvăluie CHEIA victoriei senzaționale a Simonei Halep în fața Karolinei Pliskova: 'A câștigat datorită acelei victorii PROPULSOARE'

ctp cristian tudor popescu

Simona Halep e în semifinale la Australian Open! Cristian Tudor Popescu spune că românca a intrat pe teren cu o atitudine extraordinară în meciul cu Pliskova, după partida incredibilă împotriva lui Lauren Davis.

"Bucuria din aceasta dimineata nu poate fi mai mare decat bucuria pe care am avut-o după meciul cu Lauren Davis.

Citește și: Victorie SENZAȚIONALĂ: Simona Halep e în semifinale la Australian Open, după ce a 'PULVERIZAT-O' pe Karolina Pliskova - VIDEO

În spatele victoriei de azi stă acea victorie cu Davis, după un meci de 3 ore. Simona s-ar putea să aibă o combustie extraordinară, după această victorie. Nu te mai poate speria Karolina Pliskova, după un meci chinuitor cu Davis. Simona a câștigat datorită acelei victorii propulsoare din meciul cu Davis. Cheia meciului e simplă.

Serviciului Pliskovei astăzi nu a funcționat. Înainte de partidă, Pliskova spunea că e pregătită să servească cât mai mulți ași. Nu i-a mers nimic. Simonei nu i-a mers serviciul în primele game-uri, dar a dat drumul la picioare în celelalte game-uri. Serviciul Simonei a descurajat-o pe Pliskova, când a început să funcționeze. Un meci clar, un meci care pare mult mai simplu decât a fost în realitate.", a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.