Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP explică unicitatea lui Carlos Alcaraz: 'Ne-a adus în fața ochilor toată istoria tenisului'

CTP

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a rămas plăcut impresionat de capacitatea sportivă avută de Carlos Alcaraz în meciul cu „monstrul sacru” Novak Djoković, meci câștigat de tânărul de numai 20 de ani.

„Carlos – toată floarea tenisului! Împreună cu Carlos Alcaraz, la Wimbledon au învins Tenisul și Omul. Acest băiat de 20 de ani ne-a adus în fața ochilor, în cele aproape 5 ore de joc cu monstrul sacru Djoković, toată istoria tenisului: servicii apăsate și plasate la centimetru, în stil Federer, forehanduri cu ambele picioare în aer, ca Suzanne Lenglen, back-hand-uri demne de... Djoković!, alergare și recuperări ca o reîncarnare a lui Nadal, scurte puse în momente decisive ca... nimeni altcineva. Voléul de rever din ultimul ghem, la passingul formidabil al lui Djoković, mi i-a adus în minte pe McEnroe, Edberg, Rafter, Laver... Iar sufletul lui Carlos, deschis către lume ca o floare, nu știu dacă l-a mai avut vreun mare campion!...”, a spus Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Carlos Alcaraz, uluit că a câștigat meciul cu Novak Djokovic la Wimbledon: 'Am jucat o finală împotriva unei legende a sportului nostru'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.