Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP face un anunț îngrijorător, după retragerea Simonei Halep de la Doha: 'Este punctul slab al ei'

CTP

Simona Halep s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3.173.000 dolari, vineri seara, după ce a învins-o în sferturi pe Catherine Bellis (SUA), cu 6-0, 6-4, a anunţat site-ul WTA.

Halep, care a anunţat că nu va participa nici la turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, pentru care primise un wildcard, a precizat că s-a retras din competiţie din cauza accidentării de la picior.

Citește și: GEST SCANDALOS făcut de Simona Halep, la revenirea în România

"Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi că le-am câştigat. Am simţit durerea în fiecare zi şi nu a fost uşor să mă descurc. Nu am avut destul timp să mă recuperez înaintea acestui turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc'', a declarat Halep într-o conferinţă de presă la Doha.

"Cu siguranţă până la Indian Wells nu voi mai juca. Voi decide chiar înainte de turneu dacă voi putea să joc'', a subliniat Halep. "Pentru moment nu pot spune mai multe. Voi vedea de la o zi la alta şi sper să mă pot recupera până la Indian Wells", a mai spus românca.

În urma retragerii Simonei, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, numărul patru mondial, s-a calificat fără joc în finala de duminică.

Citește și: Mesaj de ULTIMĂ ORĂ al Simonei Halep: 'Din păcate, problema mea s-a înrăutăţit'

Cristian Tudor Popescu a lansat un avertisment dur după retragerea Simonei Halep.

"Tendinita trece greu. Nu ai ce să îi faci. Nu există un tratament medical. Există pauză şi pungi cu gheaţă. Există cazuri de tendinită care te pot ţine luni de zile. Nu cred că se va întâmpla asta cu Simona. E îngrijorător că nu va juca la Dubai. Problema cu glezna o urmăreşte de mai mult timp pe Simona. Este punctul slab al Simonei. Se pare că din pricina unei poziţii foarte joase pe care o adoptă uneori la rever, atunci când ajunge in extremis, din pricina acestei poziţii, are de suferit cu glezna şi genunchiul", a spus CTP, conform Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.