Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP intră tare peste Dumitru Buzatu: Guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări. Credeţi că va face vreo zi de puşcărie?

Adevărul
CTP-Cristian-Tudor-Popescu

CTP intră tare peste Dumitru Buzatu: Guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări. Credeţi că va face vreo zi de puşcărie?

Cristian Tudor Popescu este de părere că preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, pe care-l numeşte "guzgan gălbejit", nu va sta prea mult timp în spatele gratiilor, şi că va fi plasat în arest la domiciliu.

Într-o postare intitulată „România guzganului gălbejit„, Cristian Tudor Popescu (CTP) îi întreabă pe cititori dacă cred că Buzatu va face sau nu vreo zi de închisoare.

CTP despre Dumitru Buzatu: „Guzganul gălbejit se consideră victima unei înscenări”

„Guzganul gălbejit a fost prins cu mâța-n sac, mai exact un ditamai cotoșmanul de 1.250.000 lei în portbagaj. Flagrant limpede ca lacrima sărăcanilor din Vaslui. Când superpesedistul Dumitru Buzatu a fost împins de scăfârlie în mașina poliției, o voce dintre privitori a început să zbiere: „Nu vă e rușine, hăituiți omul, îl tracasați, nenorociților, ce-aveți cu el, sunt pline instanțele de achitări!”.

Potrivit avocaților săi, guzganul gălbejit se consideră nevinovat, victima unei înscenări și „își rezervă dreptul la tăcere”. Ce părere aveți, stimabili și nestimabili cititori, va face guzganul gălbejit vreo zi de pușcărie? Sau va primi arest la domiciliu, în vila lui din Cănțălărești?” , arată Popescu pe pagina sa de Facebook, potrivit romaniatv.net.

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant în timp ce lua mită 1,25 milioane de lei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Banii, marcaţi de DNA, se aflau într-o geantă pe care el a pus-o în portbagajul unui autoturism al Consiliului Judeţean. A fost prins două ore mai târziu.

Avocații politicianului au anunțat că vor contesta decizia Tribunalului Vaslui.

Buzatu a fost denunţat la DNA de Emil Savin, un influent om de afaceri din zonă. Savin controlează firmele Transmir și Soragmin care derulează zeci de contracte din bani publici în județul Vaslui, inclusiv cu CJ Vaslui.

Unul dintre aceste contracte făcea referire la reabilitarea unui drum județean. Conform contractului, firma lui Savin ar fi trebuit să primească o plată restantă din partea Consiliului Județean de circa trei milioane euro. Numai că Dumitru Buzatu i-ar fi cerut 10% din această sumă pentru a debloca această plată.

Solicitarea şefului CJ Vaslui l-a determinat pe Savin să-l dea pe mâna procurorilor Anticorupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.