Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl MITRALIAZĂ pe Liviu Dragnea, după show-ul susținut în fața jurnaliștilor: A jucat ca o felină

www.digi24.ro
CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că Liviu Dragnea a făcut un exercițiu de manipulare politică, în conferința de presă, de la Parlament. CTP arată că liderul PSD se simte încolțit și atacă în toate direcțiile, inclusiv reporterii care îi pun întrebări în conferințe de presă.

Citește și: Ion Cristoiu: Klaus Iohannis se teme de moarte! Are o criză hormonală și atacă din mațe, nu din creier

”Cristian Tudor Popescu: Doriți să vorbiți mai în lavalieră, că nu se înțelege ce vorbiți?

Cosmin Prelipceanu repetă întrebarea: Voiam să știu de ce a făcut Liviu Dragnea astăzi ce a făcut.

CTP: Păi a făcut ce fac eu acum:

Adică: cum întreba ceva un jurnalist, prima mișcare era să se aplece, să mijească ochii și să se uite ca la o primată, la o maimuță care în mod ciudat vorbește. Știți, cu un soi de boare, foarte bine sugerată de mirare. Adică: ce spui tu acolo? Adică da, e clar că ești tâmpit, dar totuși încerc să înțeleg, vezi? Apreciază! Fac un efort! Ce spui?

Mijirea aia a ochilor, după care se retrage și spune: Vorbește mai în microfon, că nu se aude!

E, nu se-aude! Auzea foarte bine, da?

După care se retrăgea și începea să închisă ochii și să-i deschidă ca o felină somnoroasă, așa, din când în când, și apoi zâmbea, zâmbea și are exercițiul ăsta de a trece de la zâmbetul ăla onctuos, așa, de a trece la stony face (față împietrită - n.r.). Acestea sunt mișcările faciale ale dânsului. Din când în când își mai atinge mustața și o mai mușcă.

Ei, vedeți ce s-a întâmplat azi? Va să zică, cu mâhnire trebuie să vă spun că jurnaliștii ce au fost prezenți acolo, în proporție de 90 la sută, săracii, chiar meritau această atitudine a lui Dragnea de a se uita la ei ca la... mă rog...

De ce? Pentru că n-au învățat - poate sunt prea tineri sau poate n-au avut unde să învețe - un lucru elementar al întrebătorului în meseria asta. Când pui o întrebare, mai ales unui ins cum este Dragnea... Un ins cum este Dragnea funcționează la întrebare în felul următor: el nu are poziție de neutru. Ori îi pui o întrebare cu care îl bagi în colț, ori dacă-i pui o întrebare la care se mișcă liber, știți ce face? Nu se mulțumește să se miște liber. Adică dacă tu îi ridici mingea la plasă, ca la volei, lui Dragnea, Dragnea nu va puncta undeva în terenul tău, nu! O să ți-o trimită direct în gură!

Când te duci să intri în contact cu acest tip de politician, trebuie să-l studiezi înainte și trebuie să știi că nu ai voie să-i pui întrebări care să-l lase la largul lui, pentru că atunci îți va da în gură. Ceea ce a și făcut.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.