Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP intervine în scandalul şoferului drogat de la 2 Mai: Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu

captură TV
CTP Cristian Tudor Popescu

CTP intervine în scandalul şoferului drogat de la 2 Mai: Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că tragedia de la 2 Mai, în care doi studenţi şi-au pierdut viaţa, nu a fost un simplu accident, ci ar fi vorba despre "crimă cu premeditare".

CTP chiar îşi intitulează postarea „Crimă cu premeditare”, iar în mesajul său aduce argumente pentru teza conform căreia principalul vinovat în acest caz tragic nu ar fi Vlad Pascu, tânărul drogat, de 19 ani.

Sub titlul „Crimă cu premeditare”, gazetarul își începe mesajul spunând că nu poate scrie prea mult despre omorârea „celor doi copii buni și curați de către progenitura cretinoidă, pentru că mă gâtuie furia”.

„Dar asta trebuie să spun: Nu-i un accident, este o crimă cu premeditare. Iar autorii nu pot fi pedepsiți prin lege. Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu. Polițiștii care puteau să-l oprească și n-au făcut-o, din prostie sau ticăloșie, vor fi sancționați – sau nu!, scrie el.

Dar pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic. Genul acesta de oameni a împânzit România: au bani căpiță, acareturi, relații, influență, obținute prin orice mijloace. Din înălțimea poziției lor în societate, îi satisface în mod deosebit să-i umilească în fel și chip pe amărășteni. Pentru ei, ăsta e condimentul suprem, cu care viața are gust. O fac direct, sau prin odrasle.

De aceea le cumpără mașini dărâmătoare și le dau bani câți cer. Nu din amor părintesc, așa cum pretind, ci pentru a fi umiliți astfel copiii altora – și, prin ei, părinții. Dacă se întâmplă să și moară și ai lor să sufere până la ruperea sufletului, asta e. Știau foarte bine că fiul lor nu poate să facă decât mult rău în jur. Numitul Vlad a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”, conchide CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.