Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP intervine în scandalul soților Șoșoacă: 'Foarte tare, aici e un fenomen (...) și eu i-aș propune să schimbe Diana cu 'Dihania''

captura youtube
Cristian Tudor Popescu CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu intervine în scandalul soților Șoșoacă, comentând ultimul incident în care a fost implicată senatoarea Diana Șoșoacă.  Invitat în cadrul emisiunii online ”Cap la cap” produsă de Recorder, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul legat de plicul „suspect”. „Ea și-a realizat scopul, o să vedeți la votanții ei: „Ai văzut, săraca, vor s-o omoare ăștia, cu zahăr…” Ea își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele, și din asta cu soțul, pentru să simte, ca o dihanie, că nu poate pierde voturi. Nu ține o veșnicie, dar acum este în faza asta”, este de părere CTP.

„Foarte tare, aici e un fenomen, eu l-am mai văzut de-a lungul vremii. Diana Șoșoacă sau ”Dihania” Șoșoacă, dacă tot își schimbă numele…zice soțul, nevăstul, care zice că îi ia numele lui Șoșoacă…și eu i-aș propune să schimbe Diana cu ”Dihania”…și această insă este în clipa de față într-o fază în care, orice ar face, câștigă voturi.

Am mai văzut asta, Băsescu a fost la un moment dat într-un astfel de moment. Există în viața unui politician momente în care poate să facă orice prostie, să spună orice, se chitește populația pe el…

Emblematic e ce spunea Trump în 2016: „Eu pot să împușc un om pe stradă că așa vreau eu acum și nu pierd niciun vot”. Și avea dreptate. Asta e faza în care se află această dihanie.

I-a venit scrisoarea aia. Scrisoarea aia putea foarte bine să și-o trimită singură sau să i-o trimită cineva, sau bărba-su sau așa…Ea vine cu niște chestii, că a trecut de teste, dar i s-a spus că e periculos oricum…și era zahăr!

Dar nu contează, ea și-a realizat scopul, o să vedeți la votanții ei: „Ai văzut, săraca, vor s-o omoare ăștia, cu zahăr…” (...) Ea își face voturi cu scrisorica, cu zbieretele, și din asta cu soțul, pentru să simte, ca o dihanie, că nu poate pierde voturi. Nu ține o veșnicie, dar acum este în faza asta”, a spus CTP.

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat marți, 27 februarie, că a fost informată de SPP cu o zi înainte despre faptul că a primit un plic ”suspect” care conţine ”o substanţă granulată”, care s-a dovedit a fi zahăr. Ea a spus că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de ”o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”.

”În urma analizelor efectuate în laboratoarele SPP – analize biologice, chimice şi de radiaţii ionizate – rezultatul este negativ. La analizele biologice nu s-a evidenţiat existenţa unor agenţi periculoşi, la analizele chimice rezultatele se încadrează în parametri normali, iar în ceea ce priveşte analizele de radiaţii ionizate valorile se încadrează în valori normale”, au precizat surse ale Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), pentru Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.