Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Iohannis poate fi acuzat de spălare de bani

ponta iohannis

Klaus Iohannis a șocat pe toată lumea când a spus că profesorii care nu și-au cumpărat 6 case din banii de meditații au avut ghinion. Atitudinea sfidătoare a prezidențiabilului ACL a strânit o reacție violentă pe rețelele de socializare. Analistul Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Iohannis despre care scrie că poate fi acuzat de spălare de bani.

”Iohannis îi suflă în ceafă lui Ponta

Întrebat de dl. Claudiu Pândaru în cadrul interviurilor Gândul „Vreau preşedinte” sub ce formă primea banii din meditaţii – cash, în plic, în cecuri? – dl. profesor de fizică Iohannis răspunde senin, chiar sfidător: „Nu-mi amintesc”.

Apoi repetă: „Nu-mi amintesc”, cu tonul: „Cum îţi permiţi dumneata să-mi pui mie o asemenea întrebare?”.

Interesant.

Îi împrospătez eu memoria, întrucât am dat 10 ani meditaţii de fizică şi matematică înainte de `89. Banii se primeau gheaţă, ad labam, Herr Iohannis. Preţurile per oră de după `89 nu le ştiu, că n-am mai practicat meseria, dar ca să-ţi cumperi o casă din meditaţii trebuia să ai zeci de elevi, de dimineaţă până seara, ani de zile.

Herr Iohannis nu uită să ne spună însă, asta ţine foarte bine minte, că a cumpărat 6 (şase) case cu banii din meditaţii pe care nu-şi aminteşte cum îi lua (Mare om, dl. Klaus Werner Iohannis. Nici Einstein, pe când preda la Princeton, nu cred că aduna atâtea case dând meditaţii în timpul liber).

Ba îl mai şi întreabă pe moderator, care e preţul unei meditaţii? Nu ştiu, răspunde dl. Pândaru. „Ei, vedeţi”, expectorează flegmatic Herr Iohannis, „nu ştiu cu nu-mi amintesc fac casă bună”. Aşa e, dar cu o corecţie: fac case bune.

Candidatul Iohannis spune că a dobândit casele în mod legal. Ştiţi cum se numesc achiziţiile legale făcute cu sume evazionate fiscal? Geldwäsche, spălare de bani, Herr Iohannis.

N-am să-l acuz de asta pe candidatul ACL, să hotărască alegătorii despre ce e vorba, dar sunt nevoit să constat că „sasul sobru” începe să-i sufle în ceafă lui Ponta în materie de trufie şi tupeu.

P.S. Asupra raspunsului la intrebarea "Foarte multi profesori se pot intreba cum de nu au facut si ei 6 case din ce castiga?..." las cititorii sa comenteze. Dl. Iohannis a raspuns: "Ghinion".”, scrie CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.