Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, ipoteză neașteptată: Austria susține neonaziștii și aduc omagii naziștilor. Hitler a fost austriac!

ctp

Gazetarul Cristian Tudor Popescu vine cu o ipoteză inedită, în ceea ce privește poziția Austriei referitoare la spațiul Schengen. CTP susține că austriecii, de fapt, susțin neonaziștii și încearcă o lovitură de stat în Europa prin faptul că sprijină dreapta xenofobă și naziștii.

”Lovitură de stat în Uniunea Europeană

Ce fac acum cancelarul Nehammer și partidul său înseamnă, peste jignirea și desconsiderarea României, o lovitură de stat împotriva Uniunii Europene, statul fiind Austria. Comportamentul de Sturmbannführer SS al lui Nehammer, cel care, cu o privire sticloasă, mitraliind cu minciuni și absurdități încremenitoare, calcă România în picioare pentru că poate, este un mesaj de susținere pentru neonaziștii Reichsbürger. Care tocmai au încercat o lovitură de stat cu asasinate plănuite și ocuparea Parlamentului în Germania. Și pentru întreaga extremă dreaptă xenofobă, anti UE, antidemocrație, pro Putin din Europa. Și un omagiu adus lui Jörg Haider, nazistul care, în urmă cu câțiva ani, a ajuns cu partidul său la guvernare, Austria suportând sancțiuni UE pentru asta.

Să ne amintim că Hitler a fost austriac?

Consecințele pentru unitatea europeană încep deja să apară. Bulgaria anunță că, dacă nu va fi primită, va boicota toate hotărârile pe care UE le va lua de acum înainte în problema migranților...”, scrie Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.