Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP lansează un atac violent la Klaus Iohannis: 'Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare'

F. P.
CTP

Într-un editorial Republica, Cristian Tudor Popescu îl compară pe președintele României cu un „Robot Defect care mănâncă zile”. Gazetarul amintește că în urmă cu doar câteva luni Klaus Iohannis nu avea asemenea preocupări.

Președintele Iohannis ne dă de veste că are de gând să se pregătească pentru a începe demararea unei convocări a factorilor de răspundere guvernamentali, ca să se vorbească discuții pentru luarea unor măsuri – mâine. Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter. Până mâine mai trece o zi – asta înseamnă încă 500-600 de morți. Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare. Astă-vară, câte ședințe din astea în care să întrebe de stadiul pregătirilor pentru valul 4 a făcut? (...) Singurul lucru pe care-l avea de făcut șeful statului eșuat era să anunțe stare de urgență, carantină totală, măcar 14 zile, singura cale pentru a mai salva niște vieți”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un editorial Republica.

România e o țară cu comorbidități. Una dintre cele mai grave, și nu de azi, de 30 de ani, e că pe politicani îi doare-n pix de cetățenii care mor cu zile. Pandemia nu face decât să scoată la vedere și să amplifice, ca o tomografie, imaginea acestor suflete hâde”, a mai scris gazetarul Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.