Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Ludovic Orban toarnă var nestins pe tarabe de mici

CTP

Cristian Tudor Popescu a comentat vineri la Digi24 episodul in care premierul Ludovic Orban i-a cerut, în ședința de Guvern de joi, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să o demită pe Sorina Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare:

  • „Am o usoara senzatie de greata, probabail de la bila, sa vorbesc de aceasta persoana acum, in conditiile acestea. Aceasta insă acum ce si-a zis? E agitatie mare...Stiti ce nu inteleg eu? Un singur lucru. De ce n-a iesit acum cucoana asta sa se bata cu pumnul in piept sa zica ca vrea sa managiuiască spitalul ala de la care cat a luat spaga? Ma mir ca n-a spus asta. Asta e tot ceea ce lipseste. 'E nevoie de mine, imi palmez demisia. Vreau sa ma intorc, ma sacrfic, vreau sa fiu eroina', ma mir ca n-a facut asta.
  • Din cand in cand Orban organizeaza cate un spectacol d-asta....Piedone rasturna graterele cu mici sau dadea cu var nestins pe tearabele alea si era marele Piedone care facea ordine, era omul dreptatii. Asa si dl Orban, a turnat niste var nestins pe tarabe de mici: 'S-o dati pe aia afara, dle ministru'. Sa arate el ce putere are. E, ce sa-ti spun!”, a declarat CTP.

Vezi si: Proiect pe masa Guvernului: Indemnizațiile demnitarilor, tăiate cu 25% .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.