Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl impută lui Vlad Voiculescu criza citostaticelor: 'Atunci ce naiba controlezi în ministerul ăla?'

Digi24
cristian tudor popescu ctp

Cristian Tudor Popescu (CTP) s-a întrebat la Digi24, despre lipsa citostaticelor de la Institutul Oncologic din Capitală, cum este posibil ca fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, cel care a inițiat tabere pentru copiii bolnavi de cancer, să-i lase pe bolnavii de cancer fără medicamente:

  • „În legătură cu citostaticele, cu bolnavii de cancer,în vreme ce se ciocneau p-aici politicieni - se rupe, nu se rupe (coaliția - n.r.), cine își dă demisia, cine nu și-o dă - chiar în acest timp, adică în ultimele două săptămâni, bolnavii de cancer nu mai aveau medicamente. Ăsta e un fapt. Cum a fost posibil, vă întreb pe dumneavostră, cum a fost posibil? Deci indiferent ce se întâmplă acolo, tot felul de convulsii politice și așa mai departe... iar acesta este ultimul lucru pe care-l mai spun despre fostul ministru al Sănătății. Fostul ministru al Sănătății a inițiat acele tabere pentru copiii bolnavi de cancer... Cum e posibil ca un om care a făcut așa ceva să-i lase acum pe bolnavii de cancer fără medicamente?
  • Nu există așa ceva, ăsta e un lucru foarte grav. Dacă nu reușești să controlezi în interiorul acelui minister un fenomen de asemenea gravitate, cum este lipsa medicamentelor pentru bolnavii de cancer, atunci ce naiba controlezi în ministerul ăla? Adică există ceva mai important decât asta?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.