Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Pot să moară 20 de milioane de oameni şi ruşii vor continua să îl susţină pe Vladimir Putin

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, la Digi 24, că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea pregăti orice pentru evenimentul din 9 mai, când Rusia marchează Ziua Victoriei împotriva nazismului, iar ruşii vor continua să îl sprijine.

„Poate să îl opereze şi de metastaze din cap până în picioare, Putin va rămâne viu şi susţinut de 80% din poporul rus, care crede că ceilalţi trebuie sterilizaţi si reeducaţi. Atitudinea lor e de separare de Occident, de Europa, în primul rând. Nu văd decât o Rusie izolată în viitor. Singura modalitate de a te proteja de acest stat fascist este izolarea pe toate planurile”, a spus CTP.

„Ce va fi la 9 mai? Orice. Pot să pună ruşii nu nişte prizonieri ucraineni să defileze în Mariupol, pot să pună morţi galvanizaţi, să pună curent electric în ei sau să-i pună stive şi să arate realizările lor în Ucraina fără niciun fel de problemă legată de percepţia în Rusia. Există ideea că au pierdut ruşii 20.000 de oameni, mai mult decât în Afganistan. Nu. Pot să moară 20 de milioane de oameni, câţi a trimis Stalin la moarte în Al Doilea Război Mondial şi ruşii vor continua să îl susţină pe Putin”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.