Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce candidați ar defila PSD-ALDE-UNPR la București. ULTIMELE negocieri/ surse

negocieri

Negocierile pentru o formulă optimă propusă de PSD și aliați pentru Capitală se apropie de sfârșit și vor culmina cu deciziile loate în Comitetul Executiv Național de vineri.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO din surse apropiate negocierilor formula la care s-ar cam fi ajuns (cu eventuale ajutări ulterioare ar arăta cam asa:

PRIMĂRIA CAPITALEI - senatorul Gabriela Firea are cele mai mari șanse. Nici un alt nume nu a mai fost vehiculat cu seriozitate.

SECTORUL 1 - potrivit negocierilor ar fi unul din cele două sectoare unde ALDE ar urma să pună candidați. Două nume sunt vehiculate: Laura Chiriac, fost jurnalist și actual purtător de cuvânt al ALDE și Teodor Meleșcanu, președinte ALDE Sector 1. În cazul în care nu se va ajunge la un acord atunci PSD va merge pe mâna deputatului Dan Tudorache, președintele PSD Sector 1.

SECTORUL 2 - singurul nume de care s-a pomenit este cel al actualului edil Neculai Onțanu. Foarte posibil că la acest sector ALDE să pună candidat separat și alianța să însemne doar PSD-UNPR.

SECTORUL 3 - e dat ca sigur actualul primar Robert Negoiță care ar urma să fie susținut de cele 3 partide.

SECTORUL 4 - dacă se va merge pe alianță atunci locul ar putea reveni ALDE care ar merge pe mâna actualului viceprimar al Sectorului 4, Răzvan Spiridon. În cazul în care se va merge separat, atunci PSD va merge pe mâna lui Daniel Băluță, primar interimar al Sectorului 4 și președinte PSD Sector 4.

SECTOR 5 - potrivit informațiilor noastre în calcule sunt luați deputații Daniel Florea și Dumitru Chiriță. Cel mai probabil se va merge pe mâna celui din urmă care ar avea relații bune cu primarul suspendat al sectorului și care păstrează încă o favorabilitate crescută în rândul electoratului.

SECTOR 6 - este dat ca sigur senatorul Gabriel Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.