Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce companii din SUA a discutat Victor Ponta

monitorulab.ro
Ponta - ironic

În după-amiaza zilei de 11 februarie a.c., Primul-Ministru al României, Victor Ponta, a prezidat masa rotundă organizată la Washington DC de către AMRO (American-Romania Business Council).

Evenimentul a regrupat companii importante din cadrul AMRO, precum ADM, Allied TechSystems, Amgen, Boeing, Cargill, Chevron, Coca-Cola, Ellicott, ExxonMobile, General Electric, Lindsay, Mega, MetLife, MoneyGram, Pike Energy, Raytheon, Smithfield, Timken și a fost găzduit de către domnul Eric STEWART, președinte al American-Romanian Business Counscil.

Companiile americane deja prezente în țara noastra i-au prezentat Primului-Ministru și celorlalți participanți, diverse aspecte ale activității lor și au solicitat sprijinul Guvernului, acolo unde a fost cazul.

La rândul lor, acele companii care se află într-un proces de evaluare a viitoarelor investiții în Europa Centrală și de Sud-Est au fost interesate să cunoască evoluțiile economice recente din țara noastră, cât și stadiul raporturilor bilaterale oficiale. Un interes aparte a fost manifestat în legatură cu recenta întâlnire dintre premierul Victor Ponta și Secretarul pentru Comerț al Statelor Unite, doamnna Penny Pritzker.

Membrii AMRO vor participa, în luna mai a acestui an, la misiunea economică pe care o va realiza Departamentul Comerțului al SUA în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.