Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce se aleg liberalii dupa campanie - cu viroze si colesterol

viroza

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian prezinta pe blogul personal "efectele perverse ale campaniei" electorale. Acesta nu vorbeste despre atacuri politice, despre campanii negative, nici macar despre oboseala. El in schimb acuza doua efecte majore ale campaniei - colesterolul si virozele.

Liberalii s-au ales cu un colesterol ridicat in vremurile bune, in timpul campaniei din 201 cand USL era pe val si reusea sa adune aproape 70% din voturile cetatenilor.

"În campania electorală din toamna lui 2012, efectul pervers a fost colesterolul. Întrebat fiind care este cel mai mare adversar în campanie, chiar aşa am şi răspuns, fără să ezit. Nu PDL, nici PPDD, nici alt partid, ci colesterolul. Campania aceea a fost un adevărat triumf, am luat aproape 70% din voturi, şi alegătorii au început să sărbătorească mult înainte de ziua votului. Iar dacă socotim cât de primitori sunt ieşenii de pe malul drept al Prutului, vă puteţi imagina că nu a fost deloc o campanie uşoară, iar lupta împotriva colesterolului a fost singura pe care am pierdut-o fără putinţă de tăgadă", precizeaza Varujan Vosganian.

In 2014, liberalii nu mai sunt afectati de colesterol si de belsugul sarbatoririi unei victorii anuntate. In campania pentru prezientiale ce se afla acum in desfasurare oamenii ii intampina pe liberali cu ... viroze.

"În campania electorală din toamna lui 2014, efectul pervers este viroza. Am aflat că viroza este o plăsmuire romantică, are tulpini ca plantele. Fiecare om , aşa cum are îngerul lui, are şi viroza lui. Din când în când, precum Simon din Cyrene, oamenii îşi pot trece virozele de la unul la altul pot purta viroza. Ori dacă socotim că în ultimele săptămâni m-am întâlnit cu sute de mii de oameni, vă imaginaţi, prin ce grădină botanică, prin ce stoluri îngereşti m-am preumblat. Şi, dat fiind că oamenii aceia ne-au primit cu multă prietenie, nu au văzut niciun motiv să nu ne dea, împreună cu uralele, aplauzele şi gândurile bune, şi câte o frântură de viroză. Cu cât mai multă lume, cu atât mai multe viroze. Astfel încât, crezând că m-am vindecat de viroza dobândită în turneul din Moldova, săptămâna trecută, ea s-a reîntors, odată cu turneul din Ardeal

(...) Şi nu vă temeţi. Am înţeles că prin cyberspaţiu îngerii circulă, dar nu şi virozele. Cyberspaţiul are alte efecte perverse", conchide liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.