Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce se ocupă Crin Antonescu după pierderea luptei în PNL

crin nehotarat

Crin Antonescu așteaptă să i se termine mandatul de senator pentru a ieși din politică. Este deja absent din Parlament și colegiul său electoral de multe luni de zile. Deși invitat de onoare al evenimentul PNL de aniversare a 140 de ani de la înființarea partidului, de la Opera Română, a fost președintele Klaus Iohannis, toți ochii au fost îndreptați marți seară înspre fostul șef al liberalilor, Crin Antonescu. A fost una din puținele apariții publice ale acestuia, altădată cu prezențe savuroase și numeroase.

Citește și: Cât de mult s-a transformat Crin Antonescu în doar 6 luni / FOTO

„Stă în casă și citește, asta face în majoritatea timpului. Mai merge pe la Strasbourg și Bruxelles cu soția lui (europarlamentarul PNL Adina Vălean- n. red.). Rareori mai vorbește cu colegii de partid, printre cei cu care mai ține legătura, numărându-se Marian Petrache sau deputatul PNL de Cluj, Radu Zlati”, au declarat surse liberale apropiate fostului președinte PNL.

Citește și: Crin Antonescu își anunță ieșirea din politică: E ultima oară

„Crin Antonescu pune în practică ce a declarat ca poziție publică, demisia sa în acest moment ar ridica probleme partidului și a redus activitatea”, a declarat, pentru EVZ.RO, Radu Zlati. El a precizat că discută doar lucruri personale cu fostul șef al liberalilor și că regretă că acesta a luat decizia de a se retrage din viața politică.

Citește și: Crin Antonescu, mesaj pentru jurnaliști: Gata, am scăpat de voi

Potrivit site-ului Senatului, Crin Antonescu nu a mai luat cuvântul în plenul Senatului de pe data de 17 iunie 2014. În total, din momentul în care a fost ales în funcția de senator a avut 55 de luări de cuvânt, nu a avut nicio declarație politică, nicio întrebare sau interpelare și doar 9 inițiative legislative, ultima tot din 2014.

Duminică, fostul lider PNL Crin Antonescu ar urma să se alăture unui ONG iniţiat de câţiva membri din vechiul PNL care se opun fuziunii cu PDL. ONG-ul va fi lansat la Hotel Royal din Bucureşti.

Citește și: STRATEGIA care schimbă totul: Unii liberali pun la cale revenirea lui Crin Antonescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.