Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Cu chiloții-n vine! Moment hilar pe frontul din Ucraina: cu un soldat rus care încearcă să scape cu fuga dintr-un tanc avariat

Foto: Supernova+/The New Voice of Ukraine
soldat rus chiloti jos tanc razboi ucraina front

Cu chiloții-n vine! Moment hilar pe frontul din Ucraina: cu un soldat rus care încearcă să scape cu fuga dintr-un tanc avariat

O scenă hilară, filmată din dronă într-o zonă a frontului din Ucraina, arată cum soldații ruși renunță, în ultimă instanță, inclusiv la hainele de pe ei, dacă trebuie să-și scape pielea.

Clipul, postat inițial pe canalul Telegram Supernova+ și viralizat ulterior pe alte rețele de socializare, arată trei tanchiști ruși care se îndepărtează în fugă de un blindat ce pare să fi fost avariat în urma unei lovituri.

Soldatul rus, prins cu chiloții-n vine

În jur se văd imobile distruse de bombardamente. Doi dintre bărbații care fug sunt în uniforme.

Al treilea este aproape complet dezbrăcat, dar asta nu-l ajută prea mult în alergare: bărbatul este vizibil încurcat de un element vestimentar - probabil, chiloții care i-au căzut în vine și de care încearcă să scape frenetic.

Așa că fugarul se oprește, își dă jos elementul de lenjerie care-l stânjenea și se prăvălește într-un tufiș din apropiere. Camarazii săi îmbrăcați nu dau niciun semn că ar dori să-l ajute și își continuă fuga.

Nu este clar ce s-a întâmplat, până la urmă, cu echipajul de pe tancul rusesc. Clipul a fost postat pe 3 iulie iar locația nu este precizată, notează The New Voice of Ukraine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.