Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu doar câteva ore înaintea alegerilor, un SPION rus a fost oprit pe Aeroportul Chișinău

captura Youtube
aeroport moldova

Un reprezentat al Centrului Internațional de luptă și pregătire specială „VOLK”, care ar avea legături cu GRU (Serviciului Militar de Informații al Federației Ruse) a primit sâmbătă seară interdicție de intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, relatează site-ul publika.md, potrivit Mediafax.

Este vorba despre Oleg Kosolapov, șeful Centrului „VOLK” din orașul Simferopol, Crimeea.

Surse avizate au declarat pentru Deschide.md că Oleg Kosolapov a ajuns sâmbătă seară pe Aeroportul Internațional Chișinău, cu cursa avia Moscova - Chișinău, dar acestuia i-a fost interzis accesul în Republica Moldova și a fost întors la Moscova cu o altă aeronavă.

Citeste si În ziua protestului din Piața Victoriei, Jardarmeria a suplimentat efectivele: Explicațiile OFICIALE ale instituției - VIDEO

Aceleași surse nu exclud că deplasarea lui Kosolapov la Chișinău ar avea ca scop pregătirea destabilizării situației după scrutinul electoral, prin organizarea de manifestații, violențe stradale și pregătirea unor atentate care i-ar viza lideri politici de la Chișinău, vizat fiind, în special, președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Agenția „VOLK”, este oficial înregistrată în Federația Rusă ca organizație internațională, iar acest fapt îi permite să activeze și peste hotarele Rusiei.

Potrivit site-ului oficial al „VOLK”, organizația are filiale în mai multe orașe din Federația Rusă, în țări din Europa cum ar fi: Ungaria, Serbia, Elveția, Italia, Germania, Grecia, dar și în Taiwan, Asia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.