Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ziua protestului din Piața Victoriei, Jardarmeria a suplimentat efectivele: Explicațiile OFICIALE ale instituției - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi victoriei

Jandarmeria din București primește sprijin duminică, ziua în care s-a anunțat un amplu protest în Piața Victoriei, împotriva OUG dată de guvern pentru modificarea legilor justiției.

Pe rețelele de socializare au fost postate clipuri video cu efective impresionante de jandarmi care se deplasează spre București. Jandarmeria spune că o parte din acele mașini aveau ca destinație Călărașiul, unde are loc un meci de fotbal. Instituția recunoaște și că efectivele jandarmilor din București au fost mărite cu ofițeri din Ploiești, dar nu pentru proteste, ci pentru meciul FCSB cu CSU Craiova.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură de teatru în privința pensiilor românilor! Reacție explozivă a Ministerului Muncii

”În ultimele ore, în spațiul virtual, au apărut mai multe filmări care surprind autospeciale ale Jandarmeriei părăsind localitatea Constanța, comentariul celor care au postat aceste imagini fiind că ele vin la protestul din București. Facem precizarea că aceste autospeciale se deplasează către Călărași, pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal Dunărea Călărași-Dinamo București, la această oră dispozitivul la stadion fiind realizat.

De asemenea, astăzi, se desfășoară în Capitală meciul de fotbal FCSB- Craiova.

Citește și: Atenție! Kovesi, în cursa pentru procuror-şef european

În acest sens, având în vedere gradul de risc al meciului de fotbal ce are loc pe Arena Națională, începând cu ora 20.00, a fost luată măsura suplimentării dispozitivelor cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești, aceasta fiind o decizie frecventă în contextul desfășurării unor astfel de evenimente.”, a precizat Jandarmeria Română pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.