Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a remizat, acasă, 1-1, cu Fiorentina: Meci cu două penaltiuri ratate și un eliminat

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Cagliari, cu mijlocaşul român Răzvan Marin integralist, a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Fiorentina, duminică într-o partidă din cadrul etapei a 23-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Gazdele au deschis scorul prin Joao Pedro, în debutul reprizei secunde (47), însă Fiorentina a reuşit să restabilească egalitatea prin Riccardo Sottil (75), în condiţiile în care a evoluat în zece jucători din minutul 64, după eliminarea spaniolului Alvaro Odriozola, jucător aflat în proprietatea clubului Real Madrid, scrie agerpres.ro.

Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu direct lui Odriozola pentru că a oprit cu mâna mingea care se îndrepta către gol, după o lovitură de cap a lui Joao Pedro. Centralul a dictat penalty la faza respectivă, însă portarul Marco Terracciano a reuşit să apere şutul lui Joao Pedro (68).

Fiorentina a beneficiat la rândul ei de o lovitură de la 11 m în debutul primei reprize, ratată însă de Cristiano Biranghi (8).

În urma acestui rezultat, Fiorentina se menţine pe locul şase în clasament, în timp ce Cagliari se află pe poziţia a 18-a, la un singur punct de zona neretrogradabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.