Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu tot mai puțini bani în cont, Primăria Focșani TAIE ajutoarele sociale. Nu mai primesc bani cei care au lipsit de la orele de muncă în folosul comunității

Ziarul de Roman
saraci, ajutor

Mai mulți focșăneni au rămas fără ajutor social deoarece au lipsit de la orele de muncă în folosul comunității. Decizia a fost luată de Primăria Focșani, anun'[ MEDIAFAX.

Conform procedurii, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani urmărește și transmite către Direcția de Asistență Socială (DAS) Focșani situația cu orele de muncă în folosul comunității efectuate de persoanele apte de muncă, beneficiare de ajutor social.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Astfel, autoritățile au constatat că în luna ianuarie, șapte persoane din cele 27 nu și-au îndeplinit obligațiile. Ca urmare acestea au rămas fără ajutorul social.

„Pentru celelalte 7 persoane, care nu și-au îndeplinit obligațiile lunare, au fost emise, în termenul legal, dispoziții pentru: suspendarea dreptului la ajutor social și încetarea dreptului la ajutor social pentru cei care aveau dreptul suspendat și în termen de 3 luni de la data suspendării nu și-au îndeplinit obligațiile restante”, a anunțat primarul orașului Focșani, Cristi Misăilă.

Autoritățile vor verifica în continuare modul în care sunt respectate orele de muncă în folosul comunității.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.